Sign In | Join Free | My sogastadium.com
sogastadium.com
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > OEM Scan Engine >

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV12
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : LV12 scan engine
Size : 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Image Sensor : Linear CCD Sensor
Feature : Multi-Interfaces
Advantage : 1D CCD Infrared Code Scanner
Device Weight : 16g
Contact Now

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length


The LV12 is designed with the industrial standard size, mounting options and output to facilitate integration into existing application. The scanner module’s miniature size makes LV12 ideal for integration into data terminals and other small devices. LV12 is supplied as an assembled module with a mounting bracket or as separate components for custom mounting. The scanner module’s unique open system architecture allows LV12 to accept third party and custom plug-ins, giving the LV12 virtually unlimited application flexibility.


Device Weight<16g
Device Dimension32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Cable Length1500mm(optional)
InterfaceUSB
Connector11pin pitch 1.25
Performance parameters
Light source632nm visible red light
Image SensorLinear CCD Sensor
ProcessorARM32-bit
Depth of field3-70CM
Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
Print Contrast30%PCS
Work VoltageDC 3.3-5V
Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
Image Resolution2500dpi
Ambient illumination100,000Lux Max
EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
Environmental parameters
Operating Temperature-20℃ to 50℃
Storage Temperature-40℃ to 70℃
Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
Drop test1.2meter,100times
Shock resistance10H@125RPM


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

barcode module

      

barcode engine

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

Turnstile OEM Scan Engine 11 Pin Pitch 1.25 Connector 1500mm Cable Length Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)