Sign In | Join Free | My sogastadium.com
sogastadium.com
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner >

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV1000 barcode reader module
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : barcode reader module
weight : 70 g
MOQ : 1 piece
Inerface : USB
Module : LV1000R Bar Code Scanner
Experience : 17 year
Contact Now

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth


Production features:

1. 1d Fixed mount barcode scanner

2. Compact, easy to be embedded, Fixed mount design for kiosks use

3. USB or RS232 interface directly, no need to pay much time on system integration program

4. Supports automatically detect and read barcode, command trigger mode and others trigger mode.

5. Support most of 1D code decoding,

6. Readable 1D code in some ID card/Passport

7. With high performance processing chip inside, Readable either from LCD screen or from paper; outstanding especially for reading 1D bar codes from paper.

A bar code scanner has a housing including a surface having a transparent scanning window. The housing contains optical components including a spinner and pattern mirrors arranged to produce sets of densely packed scan lines. The housing further contains a single output mirror which can be arranged in a first position in which the scan lines are optimized for horizontal scanning and a second position in which the scan lines are optimized for vertical scanning.

1. Insert USB Cable (RJ45 male head ) into LV1000R cable slot;

2. Insert USB Cable (USB male head ) into Host's (Female) USB connector.


ModelLV1000R
InterfaceUSB
Scan RateUp to 300 scans/sec
Image SensorCCD
Decode Rate200 scans/sec
Resolution5mil
Light SourceLED(622nm-628nm)
Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field40mm-430mm
Print Contrast Signal≥30%
Power Consumption1.25W(max)
NotificationBeep
Dimensions49 L×37 W×26 H mm
Weight70g
Operating Temperature-20°C - +60°C
Humidity5% - 95% (non-condensing)
CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B




Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: What's the OS of the POS?
Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
Question 7: Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8: Yes,but not free.
Question 9: Product OEM?
Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
Question 10: Customer service?
Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

ccd barcode scanner

      

usb barcode scanner

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

Fixed Mount USB Barcode Scanner 1.25W 40mm - 430mm Scan Field Depth Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)