Sign In | Join Free | My sogastadium.com
sogastadium.com
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner >

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine

Brand Name : Rakinda
Model Number : 1D Barcode Scanner
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : CCD Bar Code Engine
Advantage : Automatic Scanning
Read Barcode : Most of 1D Barcode
Dimensions : 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Decode Rate : 200 scans/sec
Power Consumption : 0.33W (max)
Contact Now

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine


1. INTEGRTATED DESIGN

integrated design of IMAQ and decoder,compact design and light weight contribute to easy integration into various applications.

2. INTERFACE SOCKET

this EVK includes beeper and beeper's driver circuit,LED and LED's driver circuit,trigger,reset key, RS232 interface,USB interface and so forth.


ModelLV1000
InterfaceTTL232
Scan RateUp to 300 scans/sec
Image SensorCCD
Decode Rate200 scans/sec
Resolution5mil
Light SourceLED(622nm-628nm)
Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field40mm-430mm
Print Contrast Signal≥30%
Power Consumption0.33W(max)
NotificationBeep
Dimensions28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight6g
Operating Temperature-20°C - +60°C
Humidity5% - 95% (non-condensing)
CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B


OUR SERVICE(TEAM)

keep it simple and profound promise, that is :your satisfaction is our pursuit.As for any product sold by our company,we can promise the quantity,We always provide most suitable customized products and services according to the actual needs of customers,and always be a customers' trustworthy company.


EXHIBITION AND APPLICATION CASE

Cash register ,wall-mounted AD player,self-service ordering machine and information kiosk, inquiry machine,queuing machine,etc.


Payment

1.We can accept T/T and Western Union ,the best way is direct online payment,you can choose yourself.If you want other payment terms please let us know before you order.
2.Full payment must be made within 7 days after placing your oder,or the order will be invalid or cancelled by the system.
3.Make sure that you have completed all the detailed information like cantact person,address,post code and telephone number when filling in buyer's information.


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

rs232 barcode scanner

      

usb barcode scanner

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

Mini Automatic Scanning1D Barcode Scanner 0.33W Miniature Image Scanner Engine Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)