Sign In | Join Free | My sogastadium.com
sogastadium.com
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner >

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution

Brand Name : Rakinda
Model Number : 1D Barcode Scanner
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : CCD Bar Code Engine
MOQ : 1 piece
Depth of scan field : 40mm-430mm
Feature : Competitive price
Advantage : Automatic Scanning
Read Barcode : Most of 1D Barcode
Contact Now

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution


1. DECODE ZONE

The View angle of the camera is 36' ,it shows the fields of the view at different distances.

2. MALL DESIGN

Small Design allowing easy integration into OEM equipments and sytems

3. FAST SCANNING

High performace cpu ensuring fast and accurate scans. fast scanning and decoding accuracy,Barcodes rotated at any angle can still be read with easy.ECODE ZONE

the View angle of the camera is 36',it shows the fields of the view at different distances.


ModelLV1000
InterfaceTTL232
Scan RateUp to 300 scans/sec
Image SensorCCD
Decode Rate200 scans/sec
Resolution5mil
Light SourceLED(622nm-628nm)
Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field40mm-430mm
Print Contrast Signal≥30%
Power Consumption0.33W(max)
NotificationBeep
Dimensions28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight6g
Operating Temperature-20°C - +60°C
Humidity5% - 95% (non-condensing)
CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B


Interface Socket

LV1000 uses a 12-pins flex cable socket to interface with external device (Host), such as EVK 3000 V2, the LV1000 Evaluation Kit. The flowing picture shows the sockeet. For reference purpose, the LV 1000 Evaluation Kit uses a connector to connect the flex cable.




Rakinda, taking “Your satisfaction, Our pursuit” as our principal and core value, always honors the spirit of pursuing perfection. Oriented by market demand, Rakinda will continue to put great effort on R&D of new products and technology and introducing new machine to raise market share. At the same time, we will open new branch offices to win customers and realize healthy development. “Customer first, Pursuing Perfection”, Rakinda will never stop.



Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

rs232 barcode scanner

      

usb barcode scanner

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

LV1000 Automatical Wireless Handheld Barcode Scanner 5Mil Resolution Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)