Sign In | Join Free | My sogastadium.com
sogastadium.com
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner Module >

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV12
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : LV12 1D Barcode Scanner
Image Sensor : Linear CCD Sensor
Interface : RS232
Advantage : fast processor
Weight : 16g
Scan Rate : 100 scan-rate per second
Contact Now

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second


LV12 is a CCD bar code decoding capabilities. LV12 decode board is powered by a fast processor and to decode a wide array of 1D bar codes. The decode board is compatible with Utility, a PC-based software for easy configuration.

LV12 is a sort of utilitarian embedded barcode reading engine. Applying to computerized CCD Image Recognition System, it ensures the fast scanning and decoding accuracy on popular 1D barcodes.


Device Weight<16g
Device Dimension32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Cable Length1500mm(optional)
InterfaceRS232
Connector11pin pitch 1.25
Performance parameters
Light source632nm visible red light
Image SensorLinear CCD Sensor
ProcessorARM32-bit
Depth of field3-70CM
Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
Print Contrast30%PCS
Work VoltageDC 3.3-5V
Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
Image Resolution2500dpi
Ambient illumination100,000Lux Max
EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
Environmental parameters
Operating Temperature-20℃ to 50℃
Storage Temperature-40℃ to 70℃
Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
Drop test1.2meter,100times
Shock resistance10H@125RPM


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

1d barcode scan engine

      

small barcode scanner module

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

RS232 Barcode Scanner Linear CCD Sensor 100 Scan - Rate Per Second Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)